Hvordan er det at arbejde på vores restauranter?
-
Norrlyst
Norrlyst er en hyggelig og intim restaurant, hvor vi har fokus på at møde gæsten i øjenhøjde, og give dem en fantastisk kulinarisk oplevelse.
Gæsten skal føle sig velkommen fra de træder ind ad døren, og vi gør meget ud af at skabe relationer med hver enkelt gæst.Vi har mange forskellige slags gæster. Her kommer både unge, ældre og alt derimellem. Vi servicerer både turister fra gaden, og madkyndige gæster som har læst om os i Guide Michelin.
Maden er Ny Nordisk, med fokus på lækre og friske råvarer.
Vores team er lille og familiært. Vi vil elske at invitere dig ind til os. -
Odette
Vores "hippe" Restaurant i hjertet af København. Her serverer vi deleretter fra Sydeuropa.
Restauranten er i to etager, med åbent køkken. Her skaber vi et uprætentiøst køkken med masser af smag og hjemlig hygge. Vi serverer ikke nødvendigvis "pyntemad", men mad lavet fra bunden. Så alle kokke bliver sat godt i gang med at rulle pasta.Den samme hjemlig hygge mærker gæsterne af i kontakten med vores søde tjenere. Her er personligt, men også en lidt hip stemning.
-
Theo
På Theo serverer vi moderne, nutidige retter med inspiration fra hele Europa.
Stemningen er afslappet med musik i højtalerne og dæmpet belysning, og på samme tid yder vi høj service med sans for detaljerne.
Vi laver god mad og forsøger hele tiden, at rykke grænserne for kvaliteten. Vi går på arbejde hver dag med et ønske om, at blive bedre.
Service byder på højt tempo, men der stadig er tid til at snakke med gæsterne og være nærværende.Som tjener på Theo er det centralt at være professionel, mens man stadig lader sin personlighed skinne igennem i sin interaktion med gæsterne. Vi er nævnt i Guide Michelin.
-
Væksthuset
Væksthuset er vores nyeste restaurant. Vi serverer både morgenmad, frokost, afternoon tea og aftensmad.
Maden er inspireret af de små "skove" i Operaparken, lige udenfor. Derfor serverer vi mad fra hele verden. Vi har både en spise-bar og to restaurant områder.
Vi arbejder altid på højtryk i Væksthuset. Vi har mange "walk-ins" så skal vi altid stå klar til at levere både mad og service til et ukendt antal gæster. Vores gæster er kvalitetsbevidste og sætter stor pris på vores brede menu og professionelle service.
Lige som maden, er vi et stort team fra flere dele af verden. Kom og blive en del af vores sjove hverdag. -
Gemini
Gemini er en af vore lidt større restauranter. Friske, nordiske råvarer, økologi og bæredygtighed er alfa og omega for os. Vores køkken er kreativt og travlt, og plads til masse er smil.
På Gemini er stemningen afslappet og munter. Om sommeren åbner vi op for vores udendørs bar, som går under navnet Søkig. Her er fantastisk stemning om sommeren!
En arbejdsplads hvor der er højt til loftet og plads til alle. Og vi elsker at smile og grine sammen! -
Gabrielle
Gabrielle er en lille fransk gourmetrestaurant. Vi serverer både traditionel og moderne fransk mad med de bedste råvarer.
Her er rolig stemning, og vores målgruppe er mere moden. Vi har få "walk-ins", da vi ofte er fuldt booket.
På Gabrielle er der plads til at yde den bedste service for vores gæster, vi har et stort fransk vinkort, og vores råvarer emmer af franske fornemmelser.
Vores kollegaer udgør et lille og hyggeligt team, hvor alle hjælper hinanden.