Tjenerroller
Læs mere om rollerne som tjener, manager eller restaurantchef
Roller
-
Tjener
Uanset erfaring håber vi, at du er en person med god energi, som bliver glad af at arbejde med gæster. Vi håber, du er klar til at smile, lytte, snakke, hygge og passe godt på både gæster og kollegaer. Alt det tekniske skal vi nok kunne lære dig. Erfaring og madinteresse er en bonus.
-
Deltidstjener
En deltidstjener kommer ind, når vi har fuld fart på vores restauranter. Derfor søger vi dig, der kommer ind med masser af energi til at bidrage til både vores team og gæster.
En perfekt rolle for dig, der studerer eller har andre ting ved siden af. Vi gør os meget umage for, at din hverdag skal kunne hænge sammen, når vi laver vagtskemaer.
Er du vores friske pust?
-
Manager
Som manager har du støtte og hjælp fra restaurantchefen, som er din nærmeste leder. Hvor restaurantchefens rolle er mere administrativ, har du større fokus på, hvad der sker på gulvet.
I denne rolle får du, i samarbejde med restaurantchefen og køkkenchefen, ansvar for at hjælpe med vagtplanlægning, optimere både gæste- og medarbejdertilfredshed samt ansvar for trivsel og oplæring.
-
Restaurantchef
Som restaurantchef styrer du restauranten i samarbejde med køkkenchefen. Vi ser gerne at du tager ejerskab og driver restauranten, som om den var din egen. Og vi giver dig meget frihed og støtte til at du får sat din præg på din rolle.
Opgaverne er en bladning af administrative opgaver, med struktur og planlægning, og ledelse af medarbejder. Du er selvfølgelig også ude på gulvet sammen med gæsterne, og er et forbillede for dine kollegaer. -
Uopfordret
Vi er altid nysgerrige efter nye kolleger. Vi er en virksomhed i vækst, så der opstår ofte nye roller.
Vi vægter:
- En kollega, der bidrager til en god stemning.
- En kollega, som ved, hvordan man giver god og personlig service.
Du kan søge uopfordret ved at "connecte" med os på vores karriereside.