Hvordan er det at arbejde på vores restauranter?
-
Norrlyst
Norrlyst er en hyggelig og intim restaurant, hvor vi har fokus på at møde gæsten i øjenhøjde, og give dem en fantastisk kulinarisk oplevelse.
Gæsten skal føle sig velkommen fra de træder ind ad døren, og vi gør meget ud af at skabe relationer med hver enkelt gæst.Vi har mange forskellige slags gæster. Her kommer både unge, ældre og alt derimellem. Vi servicerer både turister fra gaden, og madkyndige gæster som har læst om os i Guide Michelin.
Maden er Ny Nordisk, med fokus på lækre og friske råvarer.
Vores team er lille og familiært. Vi vil elske at invitere dig ind til os. -
Lille Norrlyst
Lille Norrlyst er en private dining restaurant, som sætter rammerne for en fantastisk, intim oplevelse med dem du holder af. Her er det dig, der bestemmer slagets gang. Uanset om I er til en lystig aften i højt tempo, eller en rolig spiseoplevelse med plads til dybe samtaler over bordet, kan Lille Norrlyst indfri det hele.
Vores menu følger altid vores spændende menu på Restaurant Norrlyst, som er lavet ud fra sæsonens råvarer, da maden også tilberedes i Norrlyst køkkenet.
Lille Norrlyst er en del af Restaurant Norrlyst, så du vil som medarbejder være en del af Norrlyst holdet. Det giver derfor mulighed for både at arbejde med private dining og a la carte.
-
Odette
Restauranten er i to etager, med åbent køkken. Her skaber vi et uprætentiøst køkken med masser af smag og hjemlig hygge. Vi serverer ikke nødvendigvis "pyntemad", men mad lavet fra bunden. Fantastisk, indbydende smørrebrød til frokost og inspirerende nordiske menuer til aften.
Den samme hjemlig hygge mærker gæsterne af i kontakten med vores søde tjenere. Her er personligt, men også stemningsfyldt. De perfekte rammer til samvær.
Odette danner rammen om mange forskellige slafs oplevelser, heriblandt selskaber, a la carte og events. Så mulighederne for kreativ udfoldelse er mange.
-
Theo
På Theo serverer vi moderne, nutidige retter med inspiration fra hele Europa.
Stemningen er afslappet med musik i højtalerne og dæmpet belysning, og på samme tid yder vi høj service med sans for detaljerne.
Vi laver god mad og forsøger hele tiden, at rykke grænserne for kvaliteten. Vi går på arbejde hver dag med et ønske om, at blive bedre.
Service byder på højt tempo, men der stadig er tid til at snakke med gæsterne og være nærværende.Som tjener på Theo er det centralt at være professionel, mens man stadig lader sin personlighed skinne igennem i sin interaktion med gæsterne. Vi er nævnt i Guide Michelin.
-
Væksthuset
Væksthuset er vores smukke arkitektoniske perle i København. Vi serverer både morgenmad, frokost, afternoon tea og aftensmad.
Maden er inspireret af de små "skove" i Operaparken, lige udenfor. Derfor serverer vi mad fra hele verden. Vi har både en spise-bar og to restaurant områder.
Vi arbejder altid på højtryk i Væksthuset. Vi har mange "walk-ins" så skal vi altid stå klar til at levere både mad og service til et ukendt antal gæster. Vores gæster er kvalitetsbevidste og sætter stor pris på vores brede menu og professionelle service.
Lige som maden, er vi et stort team fra flere dele af verden. Kom og blive en del af vores sjove hverdag. -
Gemini
Gemini er en af vores største restauranter. Friske, nordiske råvarer, økologi og bæredygtighed er alfa og omega for os. Vores køkken er kreativt og travlt, og plads til masse er smil.
På Gemini er stemningen afslappet og munter. Om sommeren åbner vi op for vores udendørs bar, som går under navnet Søkig. Her er fantastisk stemning om sommeren!
Vi afholder enormt mange selskaber og events på Gemini, så der er ikke to dage som er ens.Teamet på Gemini er stort, men med masser af plads til sociale relationer og hyggeligt samvær. En arbejdsplads hvor der er højt til loftet og plads til alle. Og vi elsker at smile og grine sammen!
-
Gabrielle
Gabrielle er en lille fransk gourmetrestaurant. Vi serverer både traditionel og moderne fransk mad med de bedste råvarer.
Her er rolig stemning, og vores målgruppe er mere moden. Vi har få "walk-ins", da vi ofte er fuldt booket.
På Gabrielle er der plads til at yde den bedste service for vores gæster, vi har et stort fransk vinkort, og vores råvarer emmer af franske fornemmelser.
Vores kollegaer udgør et lille og hyggeligt team, hvor alle hjælper hinanden.
Det høje serviceniveau både fra køkken og gulv er centralt som medarbejder på Gabrielle.
-
Oasis
Oasis er vores hyggelige lille hjørne i hjertet af København, dedikeret til at skabe en afslappet atmosfære, hvor alle føler sig velkomne. Her fokuserer vi på at tilbyde et varieret udvalg af vine fra hele verden, så der er noget for enhver smag, samtidig med at vi stiller små, lækre retter til rådighed, der perfekt akkompagnerer din vinoplevelse eller kickstarter din aften med en forfriskende aperitif.
På Oasis har vi et lille og tæt team, som alle er forelskede i vin, og elsker at give vores gæster den bedste oplevelse.
-
Kjærbølling Hus
Kjærbøllings Hus er opkaldt efter stifteren af Zoologisk Have, Niels Kjærbølling. I Kjærbøllings Hus er der plads til alle – det afspejler både prisen, kvaliteten og pladsen.
Vi byder Zoologisk Haves gæster indenfor til udsøgt smørrebrød, koldt at drikke og ikke mindst, fantastiske rammer. De små får deres eget univers, men stadigvæk med øje for kvalitet og råvarer.
Huset er fyldt af spændende lokaler – har du brug for privat selskab, mødeforplejning, konferencer, så kan vi skræddersy lige præcis det, som du har brug for.
Vi har et stort og dynamisk team af medarbejdere i Kjærbøllings Hus. Da vi både er en a la carte restaurant samt selskabslokation er der mange forskellige arbejdsopgaver. Hver dag er en ny dag, og her får du mulighed for at arbejde med alle facetter indenfor servicefaget.
-
Sukaiba
Hævet 76 meter over København – som et fyrtårn for Ørestads arkitektoniske bylivslegeplads – finder du SUKAIBA. Meget mere end restaurant og snarere en stemning. Ja, vel nok noget af det mest udanske du kan finde her til lands.
SUKAIBA er en kærlighedserklæring til alt asiatisk serveret i ulmende og sanselige omgivelser. En oplevelse med lige dele lokal udsigt og global indlevelse.
Serviceniveauet på Sukaiba er Alfa & Omega, vi værner om vores gæster, og stræber efter at give den bedst mulige oplevelse.
Teamet på Sukaiba er tæt sammenknyttet, og sætter en ære i at danne relationer til både gæster og hinanden.
-
Norrlyst i Tårnet
Tårnet er opført som del af det tredje og nuværende Christiansborg Slot, der blev bygget i perioden 1907-1928. I de første små hundrede år var Tårnet forbeholdt duer og flagopsættere uden højdeskræk. Men siden Folketinget i 2014 besluttede at åbne Tårnet for visuelle og gastronomiske oplevelser, har alle haft mulighed for at indtage udsigtsplatformen i 44 meters højde.
Vi har mange forskellige slags gæster. Her kommer både unge, ældre og alt derimellem. Vi servicerer både turister fra gaden, og madkyndige gæster.
Maden er Ny Nordisk, med fokus på lækre og friske råvarer.I Tårnet er holdet én stor familie. Flere af vores medarbejdere har arbejdet i Tårnet i mange år, og alle bliver taget i mod med åbne arme.
-
Lago
Moderne europæisk køkken med udsigt til søerne.
Lago er en unik lille perle, med masser af sjæl og charme. Cocktails og mad af højeste kvalitet er hovedelementerne i LAGO's identitet. Stemningen er varm og velkommende, og det samme er vores serviceniveau.
Teamet på Lago består af få, men dygtige mennesker. Fælles for alle er at vi er passionerede omkring det vi laver. Kvalitet og gæsteoplevelser går hånd i hånd, og det er vores evige fokus.